Verdiepende trainingsgroep

Mindfulness, compassie en nog veel meer 

In deze groep doe je allerlei vormen van meditatie gebasseerd op mindfulness, compassie en Zijnsorientatie. Je beoefent aandachtig gewaarzijn, in het hier en nu zijn. Je laat het op weg zijn los, en landt in dit moment. Tijdens het lichaamswerk worden zachte en dynamische bewegingsoefeningen afgewisseld. Zitmeditatie is een herinnering dat je al thuis bent, precies waar je bent en zoals je nu bent. Je beoefent presentie en op je gemak zijn met wat er in je leeft. Middels visualisaties leer je je eigen inspiratie wakker te maken, en openheid te leven. De trainer zal je begeleiden in het verdiepen, belichten en begrijpen van je ervaringen vanuit een vrije volwassen positie. Er zal tevens aandacht zijn voor thuis oefenen.

Het beoefenen in een groep is ondersteunend bij het trainen van open aandacht en liefdevol rusten in Zijn. Het is een laagdrempelige vorm van bewustzijnstraining die jou in het dagelijks leven ondersteunt om koers te houden.

  • Na een kennismakinggesprekje volgt bij belangstelling een inschrijving voor de trainingsgroep van 3 bijeenkomsten. Bij voldoende deelnemers (4-6) gaat de groep van start. Na betaling is deelname bevestigd. Tevoren mail ik een korte digitale vragenlijst, na ontvangst neem ik contact op voor een eventuele nadere kennismaking.
  • Deze groepsgerichte training is te combineren met 3 individuele coachingssessies op maat gericht op meditatie tegen een gereduceerd tarief.